YURT DIŞINDA EĞİTİM VE KARİYER OLANAKLARI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 24 Şubat, 2022
YURT DIŞINDA EĞİTİM VE KARİYER OLANAKLARI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Turizm Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde 2021-2022 Bahar Dönemi Açılış Dersi olarak “Yurt Dışında Eğitim ve Kariyer Olanakları” etkinliği gerçekleştirildi.  Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun UÇAK ve Turizm Uygulama ve Araştırma Merkezi (TURAM) Müdürü Prof. Dr. Burçin Cevdet ÇETİNSÖZ’ün yanı sıra Turizm Fakültesi akademik personeli ve öğrencileri de katıldı. Öğrencilerimizin uluslararası tecrübe kazanması ve kendilerini geliştirmesi amacıyla gerçekleştirilen dersi Güney Florida Üniversitesi Turizm ve Teknoloji Liderliği Fakültesi Dekanı ve Turizm Kürsüsü Başkanı Sayın Prof. Dr. Cihan ÇOBANOĞLU ile Cultural Exchange Bridge Genel Müdürü Sayın Cihan KEYİF verdi.

Dersin ilk bölümünde Prof. Dr. Cihan ÇOBANOĞLU kendi kariyerini anlatarak yurt dışındaki akademik kariyer imkanlarından bahsetti. Dersin ikinci bölümünde Cihan KEYİF yurtdışında work & travel ile ilgili bir sunum yaparak öğrencilerin yapması gereken prosedürleri anlattı. Ayrıca, Güney Florida Üniversitesi ile Cultural Exchange Bridge arasında yakın bir gelecekte imzalanacak olan work & travel sırasında ilgili alandaki dersleri içeren üniversite sertifika eğitiminin birlikte sunulacağı ifade edildi. Açılış dersinin sonunda TURAM Müdürü Prof. Dr. Burçin Cevdet ÇETİNSÖZ, Prof. Dr. Cihan ÇOBANOĞLU ve Cihan KEYİF’e katılım gösterdikleri için teşekkürlerini iletti.